Octoair fancoil units

Het onzichtbare klimaatsysteem

Het onzichtbare en stille Octoair klimaatsysteem bestaat uit een serie watergevoede fancoil units, uitgevoerd als satellietmodel. Leverbaar voor alleen verwarming of voor verwarming en koeling (2- of 4-pijps model).

De satellietunits zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in supermarkten, winkels en warenhuizen omdat hier vaak gekozen wordt voor een niet-opvallend klimaatsysteem. De units kunnen boven het verlaagd plafond uit het zicht worden gemonteerd. Dankzij de platte vormgeving en de zijaansluitingen kunnen de units zelfs toegepast worden in plafonds waarin slechts een minimale hoogte beschikbaar is. Het Octoair klimaatsysteem is leverbaar met verschillende luchthoeveelheden en capaciteiten. De units zijn standaard voorzien van ronde aansluitstukken voor eenvoudige beves- tiging van luchtkanalen of flexibele luchtslangen. Als optie is het mogelijk om af fabriek regelkleppen te voorzien op de ronde aansluitstukken.

Het Octoair klimaatsysteem bestaat uit een satellietunit en luchtkanalen of flexibele luchtslangen waaraan een plenum met toevoerrooster gemonteerd is. Door middel van toevoerroosters in het verlaagd plafond wordt de verwarmde of gekoelde lucht exact op de juiste plaats ingebracht. Door gebruik te maken van flexibele luchtslangen met lichtgewicht plenums kan het Octoair klimaatsysteem gemakkelijk gemonteerd worden en zijn aanpassingen van het klimaatsysteem aan bijvoorbeeld een nieuwe winkellayout zeer eenvoudig te realiseren.

Voordelen van het Octoair klimaatsysteem:

  • Onopvallend aanwezig
  • Gelijktijdige verwarming of koeling van meerdere ruimtes mogelijk
  • Precieze verwarming/koeling op de plek waar het nodig is
  • Ruimtebesparende bevestigingsplaats
  • Stil en efficiĆ«nt.

 

Documentatie en prijslijst

New Heating Solutions BV
De Dieze 24G, 5684 PT Best, T +31 499 870 027, F +31 499 870 028, E