Premium

NHS PremiumWand- of plafondmontage in het zicht, met luchtaanzuiging van boven en onder.

NHS Luchtgordijnen heeft een Premium-serie onderhoudsvriendelijke luchtgordijnen voor optimaal gebruiksgemak. De luchtgordijnen hebben een strak en slank ontwerp en zijn geschikt om in het zicht te monteren. De luchtaanzuiging is verborgen achter een fraai vormgegeven voorpaneel dat – omgekeerd gemonteerd – lucht kan aanzuigen vanaf de onderkant. Dit maakt het mogelijk een luchtgordijn dicht tegen het plafond te monteren. De meest populaire kleur voor een luchtgordijn is verkeerswit, oftewel RAL9016. Op aanvraag geven wij de luchtgordijnen echter elke gewenste RAL-kleur.

Hoge kwaliteit en vijf jaar garantie

NHS Luchtgordijnen produceert en levert alle luchtgordijnen conform de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast hanteren wij vijf jaar garantie.

Voor elke deurbreedte en tot drie meter deurhoogte

De luchtgordijnen zijn direct leverbaar uit voorraad in drie verschillende capaciteiten voor deurhoogtes tot drie meter hoog. De vijf lengtematen zijn eenvoudig met elkaar te combineren, zodat u voor elke deurbreedte een effectief luchtgordijn kunt creëren.

Eenvoudige installatie

De horizontale luchtgordijnen monteert u gemakkelijk met draadeinden M8 of los te bestellen bevestigingsbeugels aan de muur.

Documentatie en prijslijst

New Heating Solutions BV
De Dieze 24G, 5684 PT Best, T +31 499 870 027, F +31 499 870 028, E