Premium Cassette

NHS Premium CassetteVoor inbouwmontage, gelijk aan het verlaagd plafond, met zichtbare onderzijde en luchtaanzuiging van onder.

NHS Luchtgordijnen heeft een Premium Cassette-serie onderhoudsvriendelijke luchtgordijnen voor optimaal gebruiksgemak. Het strakke en platte ontwerp van 26 cm hoog, maakt deze luchtgordijnen geschikt voor inbouw gelijk met een verlaagd plafond, ook als er weinig ruimte beschikbaar is. De Premium-Cassette-serie is een uitkomst voor entrees waar een zo onopvallend mogelijke toepassing de voorkeur heeft.

Hoge kwaliteit en vijf jaar garantie

NHS Luchtgordijnen produceert en levert alle luchtgordijnen conform de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast hanteren wij vijf jaar garantie.

Voor elke deurbreedte en tot drie meter deurhoogte

De luchtgordijnen zijn direct leverbaar uit voorraad in drie verschillende capaciteiten voor deurhoogtes tot drie meter hoog. De vijf lengtematen zijn eenvoudig met elkaar te combineren, zodat u voor elke deurbreedte een effectief luchtgordijn kunt creëren.

Eenvoudige installatie

De horizontale luchtgordijnen monteert u gemakkelijk met draadeinden M8 of los te bestellen bevestigingsbeugels aan de muur.

Documentatie en prijslijst

New Heating Solutions BV
De Dieze 24G, 5684 PT Best, T +31 499 870 027, F +31 499 870 028, E