NHS Luchtgordijnen is een betrouwbare partner als het gaat om het creëren van een optimaal binnenklimaat

De kou buiten en de warmte binnenhouden. Ofwel een optimale klimaatscheiding terwijl de deur uitnodigend openstaat – zomer én winter.

NHS Luchtgordijnen zorgt met een ruim assortiment van standaard en op maat producten voor een aangenaam binnenklimaat. NHS Luchtgordijnen produceert en levert verschillende soorten onderhoudsvriendelijke en energiebesparende luchtgordijnen.

Met maatwerk uit onze eigen productiewerkplaats en een ruim assortiment van standaardproducten, creëren wij voor elke situatie een specifieke oplossing. U kunt rekenen op een korte doorlooptijd en snelle levering, vaak direct uit voorraad. En hebt u ons nodig? Uw vaste contactpersoon is praktisch altijd bereikbaar. Wij staan graag voor u klaar!

NHS productiewerkplaats
NHS golf blauw
Product Premium

Premium

Onderhoudsvriendelijke luchtgordijnen voor optimaal gebruiksgemak. Naast montage in het zicht is de Premium ook leverbaar voor inbouw gelijk met of boven een verlaagd plafond.

Product Superior

Superior

De duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor klimaatscheiding. Naast montage in het zicht is de Superior ook leverbaar voor inbouw gelijk met of boven een verlaagd plafond.

Product Octoair

Octoair

Het onzichtbare en stille Octoair klimaatsysteem bestaat uit een serie watergevoede fancoil units, uitgevoerd als satellietmodel.

Luchtgordijnen voor deuren en entrees

Een open deur is een uitnodigende entree voor klanten en bezoekers. Retailers weten dit maar al te goed. Maar een open deur laat ook stof, vocht, geur, wind en insecten binnen. En zorgt voor een onnodig hoge energierekening op de mat. Dit probleem gaat u gemakkelijk uit de weg met een luchtgordijn van NHS. Hebt u een specifieke vraag over een luchtgordijn in uw gebouw? Wilt u snel schakelen met een ervaren specialist? Neem dan contact met ons op. Wij staan u vakkundig en snel te woord.

Marktgebieden

NHS Luchtgordijnen produceert verschillende soorten onderhoudsvriendelijke en energiebesparende luchtgordijnen. Met maatwerk uit onze eigen productiewerkplaats en een ruim assortiment van standaardproducten, creëren wij voor elke situatie een specifieke oplossing.

Retail icoon

Retail & Bedrijven

Een open deur is een uitnodigende entree voor klanten en bezoekers. Retailers weten dit maar al te goed. Maar een open deur laat ook stof, vocht, geur, wind en insecten binnen. En zorgt voor een onnodig hoge energierekening op de mat. Dit probleem gaat u gemakkelijk uit de weg met een luchtgordijn van NHS.

Industrie icoon

Industrie

In industriële gebouwen vindt veel transport plaats waardoor deuren vaak de hele dag geopend zijn. Vanwege het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur treedt uitwisseling op. Dit zorgt voor een onprettig klimaat voor medewerkers wat leidt tot ziekteverzuim en veel energieverlies. Dit probleem gaat u gemakkelijk uit de weg met een luchtgordijn van NHS.

Vrieshuizen icoon

Koel- & Vrieshuizen

NHS produceert een complete serie industrie luchtgordijnen voor gebruik in koel- en vrieshuizen om de temperatuur en luchtvochtigheid constant te houden en energie te besparen. De units voorkomen ijsafzetting en creëren een vrij zicht in de doorgang wat tevens de veiligheid vergroot.

Tevreden klanten over onze producten

NHS golf

NHS Luchtgordijnen onderscheidt zich op de volgende punten

01

Flexibiliteit

Flexibiliteit en korte levertijden dankzij eigen en Nederlandse productie.

02

Innovatief

Innovatieve luchtgordijnen die tot wel 30% zuiniger zijn in vergelijking met standaard luchtgordijnen.

03

Kwaliteit

Alle luchtgordijnen van NHS voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Vijf jaar garantie.

04

Assortiment

Compleet assortiment van standaard tot op maat/design.