NHS Premium VVerticaal (staand) luchtgordijn voor montage in het zicht, met luchtaanzuiging van achteren en voren.

NHS Luchtgordijnen heeft een Premium V-serie onderhoudsvriendelijke luchtgordijnen voor optimaal gebruiksgemak. De luchtgordijnen hebben een strak en slank ontwerp en zijn geschikt voor verticale montage in het zicht. De meest populaire kleur voor een luchtgordijn is verkeerswit, oftewel RAL9016. Op aanvraag geven wij de luchtgordijnen echter elke gewenste RAL-kleur.

Hoge kwaliteit en vijf jaar garantie

NHS Luchtgordijnen produceert en levert alle luchtgordijnen conform de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast hanteren wij vijf jaar garantie.

Voor elke deurhoogte en tot drie meter deurbreedte

De luchtgordijnen zijn leverbaar in drie verschillende capaciteiten voor deurbreedtes tot drie meter breed. De vijf lengtematen zijn eenvoudig met elkaar te combineren, zodat u voor elke deurhoogte een effectief luchtgordijn kunt creëren. De meest gebruikelijke installatie van een luchtgordijn is horizontaal. Bij een heel hoge deur en in sommige andere situaties is verticale installatie een betere oplossing.

Eenvoudige installatie

De verticale luchtgordijnen worden geleverd met consoles voor bevestiging op de vloer of op elkaar. Vanwege het risico op kanteling is het belangrijk het bovenste luchtgordijn te verankeren aan de muur of het plafond.